Bunkie Recreatiewoning


De Bunkie, een door Hoornik Speciaalbouw ontwikkelde, multifunctionele ecologische ruimte.

Multifunctioneel omdat het ingezet kan worden voor een onbeperkt aantal doeleinden, of het nu gaar om een reacreatiewoning, gastenverblijf, studio, praktijk, atelier of mantelzorgwoning, de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Uniek omdat het volledig door uzelf te ontwerpen is, samen met een architect geeft u aan waar deuren, ramen, keuken, slaapkamer, verlichting terug te vinden moeten zijn. Enkele of dubbele opslaande deuren, meer of minder oppervlakte, misschien wenst u een ruimere overkapping met een kleinere binnenruimte.

Korte lijnen en altijd helder overleg. De samenwerking tussen een gerenommeerd architectenbureau en Hoornik Speciaalbouw zorgt voor een heldere communicatie. Rechtstreeks contact is  altijd binnen handbereik.

Ecologisch materiaal, een doordacht ontwerp in een duurzame constructie. Dankzij zijn riante dakoverstekken ontstaat er een natuurlijke bescherming tegen de weersinvloeden hierdoor is de Bunkie zeer onderhoudsvriendelijk. neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.