Houten Lodges

De Houten (luxe) Lodge van Hoornik Speciaal Bouw.

Deze mobiele bungalows lenen zich perfect voor plaatsing op recreatieparken. De fundering van de lodge bestaat uit een zeer robuust en massief houten frame, waar vrachtwagenbanden onder geplaatst zijn. Dit maakt de lodge tot een mobiele bungalow.

De buitenmuren van de lodge zijn gemaakt van zeven cm massief hout, wat zorgt voor een geïsoleerde woning met een buitengewoon degelijke en luxe uitstraling.

Natuurlijk en Ecologisch

Het hout is van binnen onbehandeld wat zorgt voor natuurlijke en ecologische sfeer in de lodge. Het hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen, waardoor de impact op het milieu tot een minimum wordt beperkt. Daarnaast is de lodge ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten, zoals de installatie van hoogrendementsglas en LED-verlichting.

Lodge Luxe Inrichting

Onze lodges zijn ontworpen met oog voor luxe en comfort, met voorzieningen als een stoomdouche, sauna en moderne hoogglans keuken met luxe apparatuur. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, oven, magnetron, koelkast, vriezer, vier-pits gastoestel en afzuigkap.

Hoornik Speciaal Bouw staat voor u klaar, voor zowel de zakelijke als particuliere klant!

U kunt contact opnemen met Leendert Hoornik op 0612280121

houten lodge sauna

Overdekte veranda

De openslaande tuindeuren geven toegang tot de overdekte veranda met hardhouten vloerdelen. Een ideale plek om te genieten van zonsopgang tot zonsondergang.

De overdekte veranda is een prachtig verlengstuk van de Houten (luxe) Lodge en biedt een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Dankzij de hardhouten vloerdelen is de veranda niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en bestand tegen de elementen.

De veranda is ontworpen om optimaal gebruik te maken van natuurlijk licht en schaduw, zodat je de hele dag kunt genieten van de zon of juist een koel plekje kunt vinden om te ontspannen. Door het gebruik van openslaande tuindeuren wordt de veranda één met de rest van de lodge, waardoor je een extra gevoel van ruimte ervaart.

Maak van de overdekte veranda jouw persoonlijke oase door het toevoegen van groene planten en kleurrijke bloemen. Deze natuurlijke elementen dragen bij aan de ontspannen en rustgevende sfeer die de Houten (luxe) Lodge te bieden heeft.

Inbegrepen Onderdelen

Bovendien zijn er verschillende onderdelen inbegrepen bij de prijs van de lodges:

  • Het elektrapakket van de woning
  • De CV installatie
  • AA++ kozijnen en deuren
  • verven van de buitenzijde van de lodge
  • Volledige dakbedekking
  • Plaatsing van het gebouw

Deze inbegrepen onderdelen bieden gemak en gemoedsrust aan de koper en maken het totaalpakket nog aantrekkelijker.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Wij geloven dat luxe en comfort hand in hand kunnen gaan met duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze lodges niet alleen esthetisch verantwoord zijn, maar ook een minimale impact op het milieu hebben.

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van onze Houten Luxe Lodges. We kiezen zorgvuldig voor duurzaam hout, afkomstig van verantwoord beheerde bossen. Dit hout wordt verwerkt met behulp van milieuvriendelijke technieken die bijdragen aan het behoud van onze planeet. Bovendien is hout een hernieuwbare bron en helpt het de CO2-uitstoot te verminderen, waardoor het een uitstekend materiaal is voor de bouw van onze lodges.

Onze Houten Luxe Lodges zijn ontworpen met het oog op energie-efficiëntie. We voorzien de lodges van hoogwaardige isolatie om het energieverbruik te minimaliseren en een comfortabele binnentemperatuur te handhaven. Onze lodges zijn uitgerust met energiezuinige apparaten die helpen het elektriciteitsverbruik te verminderen, en zo de kosten te verlagen.

Bij de bouw van onze lodges hebben we zoveel mogelijk rekening gehouden met eco-vriendelijke bouwpraktijken. We maken gebruik van lokale materialen en vakmensen om de ecologische voetafdruk van het transport te verminderen.

Ruim en Comfortabel

De Houten (luxe) Lodge biedt een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, comfortabele slaapkamers en een moderne badkamer. De open indeling en grote ramen zorgen voor een lichte en luchtige sfeer, waarbij je optimaal kunt genieten van het prachtige uitzicht op de natuur. Bovendien kan de lodge uitgerust worden met vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename temperatuur gedurende het hele jaar.

Onderhoudsvriendelijk

Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en afwerkingen is de Houten (luxe) Lodge zeer onderhoudsvriendelijk. De houten buitenmuren kunnen worden behandeld met een speciale beits, waardoor ze bestand zijn tegen weer en wind. Dit betekent dat je minder tijd en moeite hoeft te besteden aan onderhoud, zodat je meer tijd hebt om te genieten van je prachtige vakantieverblijf.

Investeer in een duurzame toekomst

Met de aanschaf van een Houten (luxe) Lodge investeer je niet alleen in een prachtig vakantieverblijf, maar ook in een duurzame toekomst. Deze eco-vriendelijke lodges zijn een uitstekende keuze voor diegenen die willen bijdragen aan een beter milieu zonder concessies te doen aan comfort en luxe.

Ontdek de mogelijkheden van de Houten (luxe) Lodge en neem contact op met Hoornik Speciaal Bouw voor meer informatie over prijzen, beschikbaarheid en personalisatieopties. Maak je dromen waar met deze unieke en stijlvolle vakantiewoning.

Graag meer weten over de mogelijkheden, en uw wensen bespreken?
Neem contact met ons op.